Please enable JS

XXXIII Jornada d'Estudi de la Pastoral Obrera de Catalunya

Sábado, 13 Febrero, 2021 - 09:30

Obert

"Realitats d'exclusió laboral i propostes evangèliques", és el títol d'aquesta 33a Jornada d'Estudi de la Pastoral Obrera de Catalunya.

La Jornada la plantegem com un Veure i un Jutjar, deixant l’Actuar per després de les Jornades, on cada militant, cada Moviment, cada Delegació i com a SIPOC poder plantejar-nos la nostra presència i acció enmig d’aquests col·lectius de germanes i germans amb la voluntat de aportar canvis per la transformació que humanitzi d’acord ama la dignitat de les persones als ulls de Déu.

D’acord amb aquest plantejament tindrem una taula inicial de tres testimonis: des dels joves, des de les persones en atur, i des dels i treballadores emigrants “sense papers”. Després, una aportació de Francisco Pérez, militant obrer cristià de Zaragoza, vinculat de molts anys a la GOAC i a la Pastoral Obrera de Zaragoza, de la que ha estat responsable diocesà. La seva aportació voldrà ajudar-nos a fer una lectura creient d’aquesta realitat des de la Paraula de Déu, que no deixa de cridar-nos a fer-nos col·laboradors seus en el seu projecte d’humanitat.

Teniu més informació al programa.

Incripcions a l'enllaç.

Plataforma Zoom