Sínode sobre l'Amazonia. Xerrada de Víctor Codina

Miércoles, 20 Noviembre, 2019 - 19:30

Suggerit

Recentment s’ha celebrat a Roma un Sínode sobre el tema de l’Amazònia. Què és, això? 

Els mitjans de comunicació o bé no n’han informat, o bé l’han presentat com un “affaire” exclusivament eclesial, minimitzant-ne les anàlisis socials, culturals, mediambientals, econòmiques i polítiques, a més d’eclesials; i n’han reduït tendenciosament la transcendència al fet de l’obertura de l’ordenació sacerdotal a homes casats i al diaconat femení. Aquesta imatge tan parcial ha estat manipulada intencionalment per Forces molt poderoses.

El proper dimecres dia 20 de novembre, a les 19.30 h., a la Parròquia de Sant Pau de Badalona, c/ Llefià 3-11, el P. Victor Codina Mir SJ, ens farà una xerrada sobre aquest Sínode sobre l'Amazonia.

En Víctor Codina, teòleg català, ha viscut a Bolivia 36 anys ininterromputs. Professor de Teologia a la Universitat Catòlica de Bolívia i en altres centres de formació de laics, de sectors populars bolivians i en altres llocs d’Amèrica Llatina. Ha participat en la llarga preparació i desenvolupament dia a dia del Sínode com a Expert designat per la Secretaria del Sínode i nomenat pel Papa. 

Li hem demanat que ens parli del “QUÈ NO HA SIGUT” i del “QUÈ SÍ HA SIGUT”. I de les LINIES DE REPERCUSSIONS no només per a l’Església sinó per a tota la societat.

Organitza: Equip de Pastoral Obrera de Badalona.

Teniu més informació al cartell.

COMO CONECTARNOS

ACO ACCIÓ CATÒLICA OBRERA
C/Tapioles, 10 2n, 08004 Barcelona
hola@acocat.org
93 505 86 86

APÚNTATE AL E-BOLETÍN

CAPTCHA
Esta pregunta es para probar si usted es un visitante humano y así evitar el envío de spam.