Please enable JS

Preparant la Pentecosta

Sábado, 20 Mayo, 2023 - 17:30

Suggerit

Des de la Delegació per a la Formació i Acompanyament del Laïcat de l'Arquebisbat de Barcelona se'ns convida a tot el laïcat a aquesta Trobada-pregària-celebració de Pentecosta. 

Serà una oportunitat per acostar-nos, en clima de pregària i festa, als eixos i a l’accent que marquen la vida de l’Església universal i de la nostra Església diocesana; i que tots portem al cor i entre les mans: sinodalitat, discerniment, diàleg amb la increença: anunci de Jesucrist.

Podrem també saber-nos junts fent aquest camí, i conèixer els passos que s’estan donant:

“Com es realitza avui, a diversos nivells (des del local a l'universal) aquest “caminar junts” que permet a l'Església anunciar l’Evangeli, d’acord amb la missió que li fou confiada; i quins passos ens convida a fer l’Esperit per a créixer com a Església sinodal?” (Per una Església sinodal: comunió, participació, missió. Document preparatori n. 2).

“Vivim un canvi d'època, ho sabem prou. Com podem, doncs, escoltar Déu, que ens parla enmig d'aquest canvi?... Cal tenir una oïda ben fina per saber escoltar l’Esperit i un cor ben disposat per complir el que ens diu.” (Orientacions i propostes per a la conversió pastoral a l’arxidiòcesi de Barcelona).

El tercer element té a veure amb el Post-Congrés del laïcat, però que de fet pertany a l’essència de la nostra fe. Trobar-se amb Jesucrist és fruit de la proposta a qui no el coneix o se’n sent lluny, el té oblidat en la seva quotidianitat i de la seva Bona Notícia (l’Evangeli). (Document de Nous fruits. Post congrés).

Parròquia de Sant Pau del Camp C/ de Sant Pau, 99, Barcelona 08001